Kinderopvang: dagopvang, peuterspeelzaal en bso


Bij Korein Kinderplein krijgt je kind alle ruimte om de wereld te ontdekken, te verkennen én te veroveren. De pedagogisch medewerkers van Korein Kinderplein zijn opgeleid in de montessorimethode.


Kinderen vanaf 0 jaar zijn van harte welkom bij de dagopvang van Korein Kinderplein.
 
Voor en na school wordt je kind opgevangen in een huiselijke omgeving. Even rustig zitten? Meedoen aan leuke activiteiten? Het kan en mag allemaal: buitenschoolse opvang (bso) is tenslotte vrije tijd. De aanpak van de kinderopvang sluit aan op het montessorionderwijs.

 

Peuterwerk bij Korein Kinderplein Wiekendreef
Uw kind wordt bijna 2 jaar?
Geen kinderopvang maar wel peuterspeelzaal?
Wist u dat  uw kind kan bij Korein Kinderplein Wiekendreef naar onze peutergroep kan voor 2 dagdelen per week, net als op een peuterspeelzaal?
Hier kan uw peuter een paar uur spelen met andere peuters,  sociale contacten opbouwen en kennismaken met de Montessori visie. De pedagogisch medewerkers stimuleren de ontwikkeling van uw kind speels en gericht op zijn of haar ontwikkeling

Kosten

De kosten voor peuterwerk zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie.
Bijna alle gemeenten maken onderscheid tussen (werkende) ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag en ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag.
 
Hebt u geen recht op kinderopvangtoeslag? Dan wordt het peuterwerk gesubsidieerd door de gemeente. U betaalt een ouderbijdrage. Deze kan per gemeente verschillen.

Hebt u wel recht op kinderopvangtoeslag? Dan krijgt u het peuterwerk bij Korein Kinderplein aangeboden als verkorte dagopvang. U kunt daarvoor kinderopvangtoeslag aanvragen via de Belastingdienst.


Aanmelden voor kinderopvang, zijn er vragen of wilt u een persoonlijk gesprek.
Wil je je kind aanmelden voor dagopvang of bso? Dat kan. Neem dan contact met ons op.
Telefoonnummer: 
    +31 611693411 (locatie)
Email: 
wiekendreef@koreinkinderplein.nl