Samenstelling MRDe leden van de MR stellen zich voor​​​​​.

Frank Merema 
Hi mijn naam is Frank Merema, 28 jaar en woon op Schoor (Nederweert) samen met mijn vrouw en 3,5 kids. Die 0.5 verwachten wij namelijk 1 maart 2022. Wij hebben een hele kinderboerderij aan huis en af en toe zijn de kinderen ook net onderdeel van de vee stapel. Mijn oudste zoontje Mylo zit in groep 2 bij Leanne en Marieke en heeft het heerlijk naar zijn zin op de montessori! Mochten jullie meer over mij willen weten, dan schiet mij vooral aan op het schoolplein!


Inge Korten
Mijn naam is Inge Korten, ik ben 35 jaar en woon in Weert, samen met mijn vriend Frank en onze 5-jarige zoon Brann. Brann zit in de onderbouwklas van Leanne en Marieke, en daar heeft hij het ontzettend goed naar z'n zin. 

Al bijna 13 jaar ben ik met heel veel plezier werkzaam als zelfstandig grafisch ontwerper, na een studie op de Kunstacademie in Den Bosch. Ik werk vanuit mijn kantoor bij Cwartier in Weert, als onderdeel van Perron C. Dit creatief collectief bestaat uit 9 ondernemers uit de creatieve sector. Daarnaast lees ik veel boeken en poëzie en kijk ik graag series. Ik kan erg genieten van lekker eten en drinken, van gezelligheid met vrienden en van paardrijden. Ik kijk ernaar uit om als ouder mee te gaan denken in allerlei zaken en ontwikkelingen rondom de school.

Jasper van den Brandt
Ik ben Jasper van den brandt 35 jaar. Samen met mijn partner en twee kinderen woon ik in Weert. Ik ben ondernemer en in mijn vrije tijd graag in de tuin bezig.
Als kind heb ik op de montessorischool gezeten en heb daar goede herinneringen aan. Toen onze dochter 3 was hebben we ons georiënteerd op wat Weert aan onderwijs te bieden had. Ik wist wat montessori-onderwijs inhield,  mijn partner nog niet. Na de opendag werd ook mijn partner enthousiast. Onze dochter zit nu inmiddels 2 jaar met veel plezier op de montessorischool en onze zoon van 3 zit bij Korein. Ik kijk uit naar mijn deelname in de mr.

Maica Duret
Hoi, ik ben Maica Duret, leerkracht onderbouw op onze school. Ik ben nu 3,5 jaar werkzaam hier op locatie Weert. Vier dagen per week kom ik met veel plezier naar mijn werk. Elke dag is anders en ik geniet enorm van de spontaniteit en enthousiasme van de kinderen. Sinds dit schooljaar zit ook mijn zoontje Jurian hier bij ons in de onderbouw. 
Ik, mijn vriend en mijn zoontje wonen hier in Weert. Samen gaan we graag erop uit; lekker wandelen een dagje weg of spelletjes doen bij vrienden.
Sinds dit jaar zit ik samen met 2 collega's en 3 ouders in de MR. 

Lieke Kessels
Sinds dit schooljaar ben ik lid van de MR van de school, een nieuwe taak, een nieuwe uitdaging. Ik ben sinds 2018 werkzaam op de Montessorischool Weert. Ik ken de school echter al langer maar dan vanuit de rol van ouder. Mijn oudste zoon zit inmiddels op de middelbare school maar mijn jongste zoon gaat nog met veel plezier naar de Montessorischool. Hij zit in de bovenbouw in de groep van Ivy en Esther. Ik mag in de MR de rol van voorzitter vervullen.

Eva van Giessel