Extra Onderbouwgroep

09-01-2018
Het bestuur van stichting MOZON heeft besloten een vierde onderbouwgroep te starten vanaf 1 januari 2018. Kwaliteit staat binnen stichting MOZON hoog in het vaandel. Wij denken kwaliteit, door middel van groepsverkleining, voor onze school op dit moment te kunnen realiseren door het creëren van een nieuwe onderbouwgroep. 

Vanuit de visie van Maria Montessori werken wij op school met heterogene groepen. Door de samenstelling van groepen met meerdere leeftijden, creëer je een omgeving waarin kinderen optimaal van én met elkaar kunnen leren. Dit maakt dat we ook onze vierde groep vorm hebben gegeven als volwaardige onderbouwgroep waarin zowel leerlingen uit groep 0, 1 als 2 werken, leren en spelen. 

Ouders hebben de mogelijkheid gehad om hun kind in de nieuwe groep te plaatsen. Dit is in goed overleg gegaan. Kinderen die nieuw instromen gedurende dit schooljaar, kunnen in de 4 verschillende groepen worden geplaatst.

Het onderbouwteam is uitgebreid met 3 nieuwe leerkrachten. We hebben ervoor gekozen om deze nieuwe collega's te koppelen aan ervaren montessori leerkrachten. Daardoor zien de kinderen ook nog steeds een bekend gezicht in de groep.